Skip to main content

Bij ons bedrijf zijn een aantal vaste medewerkers in dienst. Regelmatig hebben wij ook tijdelijke medewerkers, om te helpen in drukke periodes. Bij drukke periodes kunt u denken aan het oogsten van ons fruit. Wanneer u interesse heeft om ons tijdelijk te komen helpen, verwijzen wij u graag naar de contactpagina. Uiteraard kunt u ook langskomen tijdens openingstijden in onze winkel, er is dan altijd iemand aanwezig die u kan helpen.

Binnen ons bedrijf is er ook ruimte voor school gebonden stages. Wij staan daarnaast open voor studenten met innovatieve ideeën omtrent de fruitteelt. Wij zijn dan ook een erkend leerbedrijf. Voor informatie over stages kunt u langskomen tijdens openingstijden in onze winkel of contact met ons opnemen via de contactpagina.

In de zomermaanden zijn wij ieder jaar op zoek naar enthousiaste scholieren (tussen de 13 en 18 jaar) die een zakcentje willen verdienen in hun zomervakantie. In deze periode is onze rode bessen oogst. Deze periode duurt ongeveer 3 – 5 weken. Wij vragen scholieren dan ook om minimaal tien dagen te werken. Een werkdag voor scholieren is een ochtend tot 12:00 uur. 

Aanmelden voor de bessen pluk in de zomer kan door onderstaand formulier te downloaden en samen met een kopie van de ID kaart/paspoort (voor en achterzijde) in te leveren in de winkel of te mailen naar: