Skip to main content

Wij zijn een familiebedrijf gelegen in het mooie Betuwse dorp Driel en Andelst. Een groot deel van onze teelt gaat naar de veiling. Echter willen wij onze producten ook direct aan de klant aanbieden. Om deze reden hebben wij een winkel bij ons fruitteeltbedrijf.

Op deze website vindt u alle informatie omtrent onze winkel. Ook kunt u met vragen terecht op onze contactpagina. Voor meer informatie over ons fruitbedrijf kunt u terecht op onze bedrijfpagina.

Actueel

Seizoensgroente

Ieder seizoen worden er groente ingekocht die staan voor versheid, smaak en bovendien een hoge voedingswaarde. Omdat deze groente in dit seizoen worden geoogst zijn deze van goede kwaliteit. Denk hierbij aan alle ingrediënten voor een lekkere stamppot, zoals boerenkool, andijviestamp of hutspot met natuurlijk een rookworstje. Ook hebben wij alles voor een heerlijke erwtensoep. 

Kerstaanbod

Bij een zalig kerstfeest kan een prachtige echte kerstboom natuurlijk niet ontbreken. Wij verkopen vanaf eind november kerstbomen. 

Natuurlijk de populaire en sterke Nordmann in verschillende afmetingen. Daarbij is er ook nog de keuze tussen pot gekweekte of gezaagde bomen. Deze gaan van 1 tot 3 meter hoog. Ook verkopen wij de Groenspar voor het nostalgische kerstgevoel. Ook hebben we een leuk aanbod aan kerststukjes. 

Kerstmarkt 

Onze overdekte kerstmarkt is bij ons in de grote schuur. Deze zal plaats vinden op 9 en 10 december as. 

Op de markt staat een leuk, gevarieerd aanbod van ondernemers uit de directe omgeving. Denk hierbij aan bloemen, babykleding, kerstkaartjes en allerlei decoratieve woonaccessoires. En natuurlijk ontbreekt de warme chocomel en de glühwein niet. 

Tijden van de kerstmarkt: 

Zaterdag 09 december: 10:00 – 17:00 
Zondag   10 december: 12:00 – 17:00 

Abies fraserii met kluit,
180 cm.

Kleine boompjes
60 cm.
en 30 cm.

Nordman
2 meter zonder kluit

Nordman
160 cm. met kluit

Nordman
180 cm. en 200 cm, zonder kluit

Nordmann
3 meter, zonder kluit

Picea omorica in pot
20 cm. en 140 cm.

Picea omorica in pot
80 cm.