Skip to main content

Fruit

In onze winkel vindt u een uitgebreid assortiment aan fruit. Onze eigen teelt is een belangrijke aanvoer voor de winkel. Wij verkopen onze eigen kersen, frambozen, rode bessen, bramen, kruisbessen (knoepers), appels en peren. Buiten onze eigen producten verkopen wij ook fruit vanuit de regio. Denk hierbij aan aardbeien en pruimen. Buiten de lokale vruchten verkopen wij ook fruit als bananen, mandarijnen, kiwi's enzovoorts.

Groente

Naast fruit is groente een belangrijke bron van vitaminen. Verschillende soorten groente kunt u terugvinden in ons assortiment. Denk aan uw reguliere paprika's, komkommers en champignons. De typisch Hollandse groentes, bloemkool, andijvie en knolselderij ontbreken zeker niet. Ook hebben wij regelmatig seizoensgebonden groente uit de buurt in ons assortiment, zoals zuurkool uit het vat, verse boerenkool, asperges en steeltjes.

Streekproducten

Buiten de groente en fruit hebben wij voor u een lekker en uitgebreid assortiment aan streekproducten. Een aantal producten uit de regio zijn honing van eigen imker, Greetje jam gemaakt van eigen frambozen of eieren en (zoete-) aardappelen. Graag laten we u kennismaken met een breed assortiment aan vruchtensappen en thee. Aan iets lekkers voor bij uw kopje thee is ook gedacht. Wij bieden u verschillende soorten fruittaart- en cakemix en fruitchocolaatjes.

Fruitschalen

Bent u op zoek naar een gezond en lekker presentje voor een bijzondere gelegenheid? Wanneer u langs komt in de winkel kunt u zelf uw fruitschaal samenstellen. U kunt kiezen uit verschillende formaten. Onze medewerkers helpen u graag om een keuze te maken uit ons assortiment. Uiteraard kunnen onze streekproducten ook worden toegevoegd. Wij zullen de fruitmand mooi inpakken met bijpassende lintjes.